Activiteiten kalender

6 november 2022Herfstwandeling in KaggevinneOp zondag 6 november organiseren De Kaggevrienden een herfstwandeling in Kaggevinne.


Samenkomst vanaf 13:30 u bij ontmoetingscentrum De Ketel te Kaggevinne.

Vertrek voor een wandeling van ongeveer 7km om 14:00 u.


Ongeveer halverwege zal op een rustplaats een drankje geserveerd worden en na afloop een hotdog in de Ketel (beide gratis). Ook kan er na de wandeling in De Ketel nog van een drankje genoten worden aan een democratische prijs.


Inschrijving is niet noodzakelijk, maar aanmelding voor de wandeling (via info@dekaggevrienden.be) wordt wel op prijs gesteld. Zo kunnen we vooraf al een idee krijgen van het aantal deelnemers.


De Kaggevrienden combineren deze herfstwandeling met een zwerfvuil-opruimactie en hebben hiervoor de nodige hulpmiddelen (afvalgrijper, handschoenen, zwerfvuilzakken, etc.) ter beschikking. Wie dit wil kan meehelpen.


Tot dan!

BinnenkortInfoavond “Kortingsbonnen”We kennen het allemaal. De kortingsbonnen bij de reclame, in de grootwarenhuizen, bij onze mails ………….

Wat doen we ermee?


Op al deze vragen zal één van onze leden, Annelies Nijs, ons wegwijs maken.


Hou zeker onze website en Facebook in de gaten


15 januari 2023NieuwjaarsdrinkNaar jaarlijkse gewoonte nodigen wij jullie graag uit om samen met ons te klinken op het nieuwe jaar.


Verdere info volgt nog.

11 juni 2023BBQ De Kaggevrienden 2023Naar jaarlijkse gewoonte nodigen wij jullie graag uit om te genieten van onze BBQ.


Verdere info volgt nog.